Logo

Barbecue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
amerikansk, ramme af træ eller jern til stegning af kød over åben ild i det fri. Ordet bruges som verbum om at stege, opr. af store stykker oksekød eller hele dyr opsat på kraftige tømmerstokke over bål i gruber i jorden, i reglen i forbindelse med en større sammenkomst. Nu bruges barbecue om stegning af al slags kød, pølser og grønsager over rist eller på spid udendørs med særligt grej og tilbehør (saucer). Barbecue udvikledes opr. i USA's sydlige og sydvestlige stater. Ordet angives at stamme fra spansk-amerikansk barbacoa (fletværk af grene), men andre fortolkninger er fremført. Lignende stegeformer trives i flere andre lande, fx i Japan; se hibachi.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (2 stemmer)
Siden er blevet set 579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her