Logo

ansjos - Engraulis encrasicholus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

an'sjos: højst 16-20 cm lang sildefisk med overbid, almindelig ved V-Europas kyster og i Middelhavet, foreløbig dog sjælden ved Danmark. Anvendes som konserves, nedlagt i krydret saltlage; filet'erne sælges under betegnelsen appetitsild. Saltede ansjoser kaldes sardeller; ansjos i dåse er enten ansjos eller brisling i krydderlage.

.............................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her