Logo

Kommenfrø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Frøene af kommen høstes af en toårig skærmplante, der af og til findes vildtvoksende i Danmark. Kommen er en gammel krydderurt og lægeplante. Når kommensplanten er et år gammel kan bladtoppen bruges som grønt drys på maden. I gamle dage koge man grød til barselskvinder af bladene for at give dem liv i kinderne. Først på andet år kommer de velkendte aflange brunsorte frø der bl.a. bruges som krydderi på ost, rygeost og surbrød. Roden af kommensplanten kan koges og bruges som pastinak. Kommensfrø bruges udblødte som et middel mod oppustethed og ved kolik.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her