Logo

Selleri til drys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Selleripersille er en vidunderlig krydderurt, der sælges i små potter. Prøv selleripersillen i sydlandske retter, fx som pynt på en æggemad, drysset over en omelet eller som det grønne drys i en sandwich.
Sellerifrø kommer fra knoldselleri, der, når de har været i blomst, sætter disse frø. Frøene bruges knuste til sellerisalt, men er også veleg­nede som krydderi i tomatsaucer, til vildtretter, i brød og fx til hjemmelavede kiks.
Sellerisalt kan købes i velassorterede super­markeder, men er nemme at lave selv:
Blend 1 del sellerifrø med 2 dele havsalt og opbevar saltet i en lufttæt beholder. Anvend saltet til smørrebrød eller i kraftige saucer - og selvføl­gelig til en Bloody Mary med en frisk stilk blad­selleri!
Man bør unde sig selv altid at have lidt frisk selleri i køleskabet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her