Logo

Jicama 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pachyrbizus erosus  Denne grønsag, der også kendes som yam bean eller sweet turnip, ligner yams. Med sin sprøde og let søde smag erstatter den ofte friske vand­kastanier i opskrifter. Kog, lynsteg eller dyb­steg den. Opbevares i køleskab i op til en uge.

Brasiliansk Yamsbønne, kaldes også for mexicansk kartoffel. Ligner en roe af udseende, med rund let flad facon og elfenbensfarvet indmad. Smagen er fin og sød. Strukturen er sprød og saftig. Jicama kan skrælles før brug. Kan serveres rå eller kogt. Kan bruges som substitut for vandkastanier.

Anbefalet opbevaring i 7 dage eller mindre ved temperatur: 16-18° C
Forrådnelse, indvendig brun misfarvning Dette indikerer kuldepåvirkninger. For at forhindre dette, skal jicama ikke opbevares under 13°C.
Jicama begynder at spire, hvis de er udsatte for for høje temperaturer. For at opnå bedste kvalitet, skal de opbevares ved 16-18° C.

Jicama mugner hvis de bliver fugtige under opbevaringen. For at forhindre mug, skal produktet holdes tørt og fugtighedsgraden skal være på 85-95%.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her