Logo

Speltbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den mest normale anvendelse af den urgamle hvedetype, spelt, er i brød, som dermed får en valnøddeagtig eftersmag. P.g.a. brødets sunde karakteristik anvendes det i italien ofte til servering for børn eller når der er behov for et brød, der er skånsomt for maven. Anvendeligt til frisk eller blød ost, til ratatouille med auberginer, peberfrugter og tomater eller til friturestegte artiskokker. Et perfekt match!
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her