Logo

Broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vi burde spise mere broccoli, for det er en rigtig kraftpakke af vitaminer og mineraler. Den er rig på svovlholdige enzymer, der ifølge forskningsresultater effektivt styrker immunfor­svaret.
Brug hele hovedet; også stokken er fuldt ud anvendelig i salater og wokretter.
Broccolien hører til kålplanterne. Den er let at dyrke og giver ofte stort udbytte selv på et lille område. En grønsag, der kan forveksles med broccoli, er broccolo, der er en krydsning mellem blomkål og broccoli. Udseendemæssigt har den fået lidt fra dem begge og har sam­menvoksede blomstertoppe, der er lyst gulgrønne eller lilla. Den kal­des også romanesco og er specielt populær i Italien.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her