Logo

Bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommer og sol med friske, nyplukkede bær - det er sikkert noget, som de fleste af os drømmer om og længes efter.
Man bliver glad, når man finder herlige, små skov­jordbær. Eller når man giver sig tid til at standse og plukke af de søde, vilde hindbær, som man som oftest bare går forbi.
Nyplukkede, friske jordbær kan man godt spise uhæmmet løs af om somme­ren.
Tilsammen har bærrene en temmelig lang sæson. Efter jordbærrene kommer hindbær, ribs og solbær, og samtidig modner blåbærrene, og senere kommer brombær, tyttebær og rønnebær.
 
Bær er fantastiske næringskilder, fulde af fibre, vitaminer og mineraler. Selvom bærrene som regel er bedst og mest gavnlige, hvis de spises nypluk­kede, kan man godt prøve at bruge dem i madlav­ningen; også der kan de give herlige, søde eller syrlige smagsoplevelser. Eller sæt farver på fe­sten - bland farvestrålende bærdrikke med eller uden alkohol.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her