Logo

Søtunge, Tunge - saltvandsfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tunge fanges året rundt. Den er vor fineste fladfisk. Kødet er bedst efterår og vinter. Det er fast, hvidt og meget velsmagende. Fiskei1 koges eller steges, hel eller i fileter.

Fremragende spisefisk. Tilberedes stegt, pocheret og navnlig fileteret i de klassiske franske retter. Kan tilberedes som rødspætte, hvis du har en opskrift herpå. Fisken kan blive op til 50 cm lang.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her