Logo

Kassava

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Denne rodfrugt hedder også maniok og er en tropisk plante, der oprindelig stammer fra Sydamerika. Den får spiselige stivelsesholdige rodknolde der kan veje op til 25 kilo. Kassava er et basislevnedsmiddel i flere tropiske lande og der findes to typer cassava en sød og en bitter type. Den søde skrælles og koges og spises til kød el, ler fisk og blade kan tilberedes som spinat. Den bittertsmagende kassava indeholder et stof der nedbrydes til blåsyre. Det er stærkt giftigt og kan fjernes ved rivning og udvaskning med vask og efterfølgende tørring. Kassava bruges til fremstilling af tapioca.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her