Logo

Sude

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kroppen er høj med høj halerod. Den er sortgrøn eller mørk brunlig med messingglans og har små skæl og et tykt slimlag og har skægtråd i begge mundvige. Suder vokser sig langsomt størrer. I naturen ses de i størrelsen 250 g - opdræt dog helt op til 800 g. Kødet er løst, men velsmagende. Anvendes hel/udskåret som stegt og kogt/pocheret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her