Logo

Cashewnød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Cashewnødden er en af de dyreste nødder i handelen. Den tørre nød vi spiser er omgivet af frugtkød der også kan spises. Nødden kaldes i USA også for pærenød, p.g.a sin form. Frugten hænger på busken i en lang stilk, omgivet af et velsmagende frugtkød, men selve nødden er den foretrukne spise. I Brasilien fremstilles en alkohol på basis af hele nødden og også en eddike. Den tørre nød afskalles, idet skallen indeholder bitterolie og nødden spises enten rå, ristet eller kogt. Herhjemme spises den tørret, ristet og saltet, mens den i ulande ofte formales og blandes i retter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her