Logo

Sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Letfrossen vandis bestående af frugtsaft, bærsaft, vin, likør, alkohol eller lign. Tilsat sukkerlage og evt. æggehvide, som er pisket med sukker.

Sorbet er frossen sukkersirup med vin, citronskal, appelsinskal, likør eller frugt.

Navnet sorbet er udledt af en drik, som araberne kaldte Shorbat, bestående af knuste jordmandler, der udrørtes i varmt vand, filtreredes og tilsmagte med vanilje og kanel. Sorbet, som vi kender den nu, består af en halvfrossen frugtis hvor der er tilføjes vine eller likører og italiensk marengs. Serveres som mellemret eller dessert

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her