Logo

Sukkeraræometer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Et vigtigt redskab ved fremstilling af sorbet og frugtis. Det er en flydevægt, der fortæller noget om indholdet af sukker i den pågældende is eller lage. Måleenheden erºC Baume (forkortet º Be) efter den franske kemiker, der opfandt dette instrument. Når det er så vigtigt at kende sukkerindholdet skyldes det, at frysningen sker bedst og dermed resulterer i den bedste kvalitet is ved et ganske bestemt grad tal, nemlig 15° Be.
De forskellige forholdsregler man kan tage, for henholdsvis at gøre de forskellige blandinger mindre (det er det, der oftest er brug for) eller mere søde er angivet ved grundopskrifterne på sorbet og frugtis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her