Logo

Edelsüss paprika - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den milde og søde paprika. De tørrede frugter uden frø af Capsicum anuum, der både anvendes som grønsag og krydderi. Anvendelse. Til supper, saucee, tomatretter, fiske- og skaldyrsretter samt flere ris- og gryderetter.
Paprikasmagen bliver forskellig afhængig af om det svitses med i fedtstoffet eller drysses over maden i sidste øjeblik.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her