Logo

Yunnan køkkenet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Yunnan området ligger i sydvest Kina, ved grænsen til Burma, Laos og Vietnam. Køkkenet er præget af disse lande og ingredienser som lime, kokosmælk og citrongræs dukker lige pludselig op og krydrer de lokale retter. Yunnan er mest kendt for sin produktion af the, fx "Pu«er" - en sort the med en voldsom smag af jord. Theen er meget værdsat i hele Kina. Området producerer også den eneste ost, vi fik smagt på vores tur, nemlig en gedeost. Den blev serveret stegt, sammen med en salat af vilde svampe. Yunnan er nemlig stedet i Kina, hvor man finder disse dejlige gaver fra skoven. Osten fik os til at tænke på et stykke hurtigstegt Mozarella. Den havde samme konsistens, og en mild og cremet smag. I Yunnan køkkenet er alt, hvad du får serveret, proppet med eksotiske smagsnuancer: En kraftig bouillon kogt af ginsing og frisk koriander (kinesisk persille), risdej-ruller med kæmperejer og mynte.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her