Logo

Balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
ital., egl. aceto balsamico 'balsamisk vineddike', en lagret, aroatisk, mørk eddike, fremstilles i Modena i Italien af koncentreret saft af ugærede hvide trebbiano-druer og modner i træfade. Saften undergår først en vingæring og derefter en eddikesyregæring. Produktet fadlagres i et antal år og har en bittersød smag og en lidt sirupsagtig konsistens, en mild, sødmefuld syre og fås overalt i forskellig pris og kvalitet. Balsamico bruges til dressinger, saucer og marinader..
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her