Logo

Ghee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ghee er den indiske begtegnelsen for klaret, usaltet smør. Processen bevirker, at smørret kan tåle meget høje temperaturer uden at branke. Ghee anvendes især i det indiske- og mellemøstlige køkken og kan købes færdigt i specialforretninger.

Opskrift:
1 pakke usaltet smør

Smelt smørret ganske langsomt.
Skru derefter op for varmen, så det skummer op, rør en gang med en grydeske, det må endelig ikke brune på noget tidspunkt i processen.
Skru straks igen ned, og lad det simre i ca 45 min.
Si nu smørret gennem et klæde.

Det der drypper igennem, er Ghee, som har en dejlig nødeagtig smag.
Opbevares i køleskab.
Bruges til stegning af indiske retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her