Logo

Durumhvede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Durumhvede er en hård hvedetype med en halvvejs gennemsigtig kerne. Melet har en smuk, gul farve og er en smule grynet. Durum bruges fortrinsvis til fremstilling af pasta, men i Italien bruges det også til flere forskellige specielle, velsmagende brød. Durumhvede har en dårlig bageevne og udgør derfor aldrig mere end 10-20% af den samlede melmængde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her