Logo

Sellerisalt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kan købes i velassorterede super­markeder, men er nemme at lave selv:
Blend 1 del sellerifrø med 2 dele havsalt og opbevar saltet i en lufttæt beholder.
Anvend saltet til smørrebrød eller i kraftige saucer - og selvføl­gelig til en Bloody Mary med en frisk stilk blad­selleri!
Man bør unde sig selv altid at have lidt frisk selleri i køleskabet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her