Logo

Salatsennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Eruca sativa. I Syden kaldes den for roquette eller misticanza. Planten blev ført til Nordeuropa af romerne, og findes vildtvoksende i flere lande. Planten har en karakteristisk smag og blomsterne bliver cremefarvede med lilla stænk, og kan spises med. Salatsennep kan sås fra maj og til juli og der findes 2 arter af den i frøhandelen Salatsennep er en populær salaturt i Italien og Frankrig, og har været det siden middelalderen. Fra vore rejser sydpå bliver vi inspireret til brugen af den. Prøv den også som grønt drys på maden ligesom karse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her