Logo

Duxelles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Blanding af bl.a. finthakket champignon, løg og nogle gange hakket kød. Anvendes i fødteks. til fyld i udhulede tomater eller som fars mellem butterdej og oksemørbrad i oksemørbrad wellington. Yderligere anvendt til saucer. Stammer muligvis fra La Varenne, som var køkkenchef hos markis d’Uxelles.
2
Duxelles er en masse bestående af finthakkede svampe, kogt skinke, persille og løg, som er svitset sammen. Smages til med tomatpure.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her