Logo

Sushiris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Søde japanske (og evt. koreanske) ris, bl.a. Kokuho Rose. Hvide, buttede og polerede riskorn, der er ret stivelsesholdige. Kræver mindre vand end andre rissorter. Meget diskret smag; når risene skal anvendes til sushi, stænkes de efter kogningen med riseddike.
Kan købes: i japanske eller asiatiske fødevareforretninger, delikatesseforretninger. (Gode sushiris er ret dyre).
Tilberedning: koges i 15-20 min. + hviletid - eller følg anvisningerne på emballagen. Absorberingsmetoden, riskoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her