Logo

Vineddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvordan laver man vineddike? Det er nemt nok: man åbner noget vin og glemmer alt om den.
Så bliver den sur på et eller andet tidspunkt. Fordi der altid svirrer et par bakterier rundt i luften, som kun venter på lidt tilgængelig alkohol, så de kan lave den om til eddikesyre. Og eddiken får så sin smag og sit navn alt efter, hvilken vin der er brugt.

En god balsamicoeddike modner i årevis efter en temmelig udspekuleret fremgangsmåde.

Flere vineddiketyper: Sherryeddike, æbleeddike, hindbæreddike, estragon- og andre kryddereddiker, malteddike (very british), øleddike (meget sydtysk), riseddike (meget asiatisk). Eddikeessens (eddikesyre) hører kun hjemme i kosteskabet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.