Logo

Vietnamesisk mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Persicaria odorata
Det er ikke en rigtig mynte og den kendes også som cambodjansk mynte og laksa leaf. Dette aromatiske blad er en vigtig ingrediens i Singapore laksa. I thailandsk madlavning bruges den ofte sammen med rigtig mynte og frisk koriander, og i vietnamesisk madlavning bruges bladet i salater og forårsruller.

Vietnamesisk mynte kaldes også for lakseblad og cambodjansk mynte. Det er en slyngplante med smalle spidse blade. Smagen minder om koriander men med skarpere smag. Planten spises rå i salater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.