Logo

Velsmagende mælkehat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hat 5-10 cm, først orange, siden med grønne pletter og zoner, i randen ofte med mørkere koncentriske zoner, glat og fedtet, indrullet rand. Lameller tætte, lidt nedløbende, lyst orange. Stok 2-5 cm høj og 1-2 cm tyk, fast, med gruber. Kød og saft orange, uforanderlig.
Under fyr på kalkrig bund. Oftest i fyrreplantager langs skovvejene, hvis der er lagt kalkrigt grus på.
Glimrende spisesvamp, fast konsistens. Urinen farves rød dagen efter indtagelsen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her