Logo

Vandkastanie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kinesisk grønsag der dyrkes i mudret vand. Dens sprødhed gør den velegnet til lynstegte retter. Kan købes på dåse. Efter åbningen kan den holde sig på køl i op til to uger; vandet skal skiftes dagligt.

Er egentlig en vandplante og en art kogleaks i slægt med halvgræsserne. Planten kommer fra Sydøstasien. Den underjordiske rodskal er brunlig og kan minde om en kastanie. Den indre del er sprød og saftig og hvid med en speciel lidt sød smag. Vandkastanie anvendes rå som grønsag og især i lynretter i det kinesiske køkken. Vandkastanie kan fås på dåse i specialforretninger.

(de gule striber på billedet er en fejl). 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.