Logo

Tortillaer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De mexicanske tortillaer er pandekagelignende brød, der laves af majsmel uden gær. I Mexico bruger man
frisk masa til tortillas. Masa laves ved at koge de tørrede majskerner i lang tid i limevand. Masa kan ikke købes herhjemme, så i stedet kan man bruge majsmel, men det bliver desværre ikke helt det samme. Man kan måske være heldig at finde masa harina - tørret masa - i indvandrerbutikker eller specialbutikker. En anden mulighed er at bruge hvedemel. Hvedetortillaer er en specialitet i det nordlige Mexico og i Californien.
Tortillaer er grundlaget for det mexicanske køkken. De fyldes med bønneretter, kødfyld og masser af grønsager, skåret i strimler eller små stykker, hvorefter pandekagerne rulles eller foldes omkring fyldet. Tortillaer er den vigtigste bestanddel af kendte retter som enchiladas, quesadillas, burritos og tacos.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.