Logo

Torsk - saltvandsfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Torsk fanges året rundt, men regnes for mindre god i sommermånederne, hvor kødet kan være løst. Torsk sælges ofte renset, fileteret eller skåret i mindre stykker. Kødet er magert, hvidt og fast. Torsk koges eller steges hel, i stykker, skiver eller fileter, eller den kan anvendes i gratiner og til fars. Rognen forhandles ligesom leveren, som konserves. Store torsk saltes og tørres til klipfisk.
Størrelser: Stegetorsk 1/4-1 kg, kogetorsk 1-4 kg, kabliau over 4 kg (sælges altid udskåret).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her