Logo

TomTato - tomat og kartoffelplante

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artikel billede

 

Høst både tomater og kartofler fra denne unikke plante!


Utrolig innovation i grønsagsdyrkning - Alt naturligt - ingen GM

TomTato™ - Solanum lycopersicum, Solanum tuberosum

Her er et andet stort gartneri gennembrud fra Thompson & Morgan! Specielt hånd-podede planter der producerer kartofler og tomater er nu tilgængelige til britiske havefolk for første gang. Over jorden høste mere end 500 cherrytomater med en Brix-niveau på 10,2 - det er sødere end supermarkedernes tomater. Frugterne har også lige det rette niveau af syre som kun de lækreste tomater har.

Men det er ikke alt ... Under jorden høstes stort udbytte af lækre hvide kartofler, som er utrolig alsidig. Du kan koge dem, mose dem, stege dem eller lave chips. Det er rigtigt! Fra den ene plante, du kan høste tomater og kartofler. Dette koncept har været arbejdet på i over 15 år, men det er første gang, at planterne er blevet produceret kommercielt. Tomater er medlemmer af kartoffel familien og er derfor naturligt forenelige med kartofler. Hver TomTato ™ plante er specielt podet med hånden for at skabe denne unikke dobbelt beskæring funktion. Der er ingen gensplejsning - det er en helt naturlig og sikker proces.

Planterne kommer med dyrknings- og efterbehandlings instruktioner. (Ikke at du virkelig har brug for dem - disse planter er så nemme at dyrke!) Dyrk dem indendørs eller udendørs, i en gårdhave potte, i din kolonihave eller på din altan.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.