Logo

Tahin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dette er en tyk formalet pasta af ristede sesamfrø og bruges typisk i Nordafrikansk og mellemøstens køkken Tahin anvendes som dip og som krydderi i bagværk kogt i saucer og i den populære kikærtepasta hummus.
Man kan købe det i indvandrerbutikker, men også lave det selv ved at blende lige dele sesamfrø og vand til en flydende pasta, som kan fryses.

Denne sesampuré består hovedsageligt af ristede og fintformalede hele sesamfrø (og en ringe mængde afskallede). Udvidende.
Anvendelse: I ren form smager Tahin udmærket i saucer, som tilbehør til vegetabilsk pasta eller blandet med kornsirup, til sødt smørepålæg og i desserter. Ideel til toastbrød eller galetter. Rørt op i vand, med Miso, skårne rå grønsager og urter som løg og persille bliver Tahin endnu lækrere; også i saucer, salat dressings og pateer.
Ingredienser: øko-sesamfrø og havsalt.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Smæk insektet!