Logo

Rispapir

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rispapir som produceres i Vietnam er en meget speciel dej lavet af rismel, som man oftest bruger til at lave egne forårsruller af - dejen bliver utrolig sprød og lækker.
Bages eller frituresteges til den får en flot gylden farve.


Det tynde rispapir, der kan spises råt, fremstilles af fibrene fra flere rislignende planter; i tørret form er det ret skrøbeligt. Det anvendes især til at fore bageforme med.

Laves af en dej af rismel, vand og salt. Papiret dampes og tørres i solen på bambusmåtter. Bruges til indpakning af forskellige ruller og skal udblødes på et vådt klæde inden anvendelse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her