Logo

Risnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(vietnamesiske suppenudler, bañh pho)
Tørrede, gennemsigtige nudler af rismel; sælges i sammenrullede bundter. Nudlerne kan være fra få mm til 1 cm brede. Undlad for en gangs skyld at følge kogeanvisningerne på emballagen - de er sjældent korrekte.
Tilberedning:
Opblød nudlerne i lunkent eller næsten kogende vand i 5-10 min. (traditionelt udblødes de i lang tid i koldt vand); hæld vandet fra. Nu kan nudlerne serveres med det samme, eller dampes, pocheres, lynsteges, frituresteges eller indgå i andre retter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her