Logo

Provolone - ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Italien. En fast (hård) ost. Den forekommer i flere typer, dels en ganske mild ost i lille format, dels en 6-12 måneder lagret ost med en karakteristisk salt, let røget smag. Til nogle sorter anvendes løbeudtræk fra gedekid, hvilket giver en særlig pikant smag. Det ejendommelige ved Provolonetypernes modning er, at de hænges op i snore i lange rækker på lageret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her