Logo

Prosciutto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
er det italienske ord for skinke, bruges mest om de berømte Parma-skinker. Bønder fra hele Lombardiet sender deres saltede skinker til modning i Parma, hvor man har lige præcis den tørre luft, de herlige vinde og den ret konstante temperatur i modningssæsonen fra september til marts, der giver skinkerne deres unikke smag. Selvom de siger i Parma, at de grise, der også har haft det held at leve livet på de fede bakkedrag omkring Parma, og tilmed har levet højt på valle fra produktionen af egnens lige så berømte Parmesanoste, har en helt uforlignelig smag, de andre slet ikke kan nå.
Det samme gælder de pragtfulde salami, man også producerer på denne egn.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her