Logo

Primitive

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Basis for dette brød, der stammer fra Appulien i Italien, er en surdej, der er koldhævet i 72 timer! Lavet på tre slags mel og uden brug af gær. Den langsomme hævning og de anvendte grovere meltyper giver brødet en smag med nænsom styrke og krummen en meget fugtig konsistens. Anvendelig til stærke oste, grønsagssupper samt fødteks. Vildt, der serveres med lakrids og mint.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her