Logo

Port - vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Man skelner mellem forskellige typer: ruby, med kortere fadlagring, tawny, der fadlagres længe, 10-15 år, og vin tage-port, som er årgangsvine, der aftappes 1-1 1/2 år efter gæringen. Men de skal have lang flaskelagring med afsætning af meget depot, inden de er helt drikkemodne. De kan nemt blive 20-25 år gamle, inden de bør drikkes, men så kan de også holde sig meget længe endnu.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her