Logo

Porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porre med de lange, brede, lancetformede blade, der omslutter hinanden, har udviklet sig fra en form for vildt ukrudt blandt vin­stokkene i Middelhavsområdet. Brug både det hvide skaft og den grønne top i madlav­ningen.

Porre adskiller sig fra de øvrige løg arter ved deres aflange facon. Den øverste grønne del skal være frisk og grøn, så den også kan anvendes. "Stammen" skal være hvid.
Anvendelse: Rå, strimlet i salater. Kogt, gratineret samt i supper og gryderetter.
Sæson: August-april.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her