Logo

Passionsfrugter, gule og blå

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Passionsfrugterne stammer fra Brasilien, Indien og Afrika. Det første vi så til Passioner på disse breddegra­der, var den smukke Passionsblomst. Nu får vi også glæde af frugten. Vil
man have et pust fra de varme lande, behøver man blot at dufte en gang til Passionsfrugten. Så er der til drømme­billeder i lang tid. Ta' ikke fejl af det lidt krøllede ydre. Det betyder blot, at frugten er moden.
Skær den igennem, og skrab frugt­kødet ud med en ske. Man spiser det hele, også kernerne, og fornemmelsen er den samme, som når man spiser et modent stikkelsbær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her