Logo

Passionsfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Passionsfrugten, der også kaldes purpurgrae, har en brun-violet skal, der ligner indtørret læder. Når skallen er lidt bulet og indskrum­pet, og frugten ser ud, som om den er kassa­bel, er den moden. Det er bedst at lade frug­terne modne i stuetemperatur og derpå opbevare dem køligt.
Indeni er der et geleagtigt, grøn-orange frugtkød, der er fuldt af smag, og som inde­holder mange, spiselige kerner. Skær passi­onsfrugten midt over, og spis den med en ske direkte af skallen eller læg frugtkødet over is eller yoghurt naturel som en sauce.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her