Logo

Parfume

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tungen kan kun fornemme madens grundsmag. Præcisionsarbejdet tager næsen sig af. Hvis der er bred enighed ved bordet om, at alt på en eller anden måde smager af moskus, violer og eau de cologne i aften, så er der nok en, der har taget for meget parfume på. Noget der er endnu værre: Duftlys og røgelsespinde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her