Logo

Paprika - et krydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den tørrede, knuste, fuldmodne frugt af en nær slægtning til peberfrugten og de betydeligt stærkere arter, som giver os chili og cayenne. Typisk for ungarsk køkken, og i dag et internationalt velkendt krydderi. Smagen er peberagtig med en varm, sød undertone. God kvalitet skal være højrød.
Anvendelse: I gullasch; i stedet for peber i kalve-, flæske- og hønseretter; i mayonnaise og i visse æggeretter.
Lat. Capsicum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her