Logo

Paperbark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brug disse ikke-spiselige stykker bark til at pakke kød og fisk ind i til grill eller læg dem i bunden af stegefadene. Fugt barken let, så den er lettere at bøje. Pak maden ind til en pæn pakke og bind vinranker eller sejlgarn rundt om. Sæt tilberedningstiden op med 10-20 procent. Grill det på høj varme, så barken bliver sort og giver røgsmag til den tilberedte mad.
Australsk bush
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Kan man spise varme hveder uden at have fri?



Effektiv reklame - klik her