Logo

Paellaris, spanske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(Calasparra, Bomba, Balilla Sollana m.fl.) Hvide. polerede runde-mellem runde ris ('redondo' på spansk). Klæber en anelse sammen efter kogning.
Lækre førsteklasses ris med en fast konsistens. Calasparra dyrkes i Spanien, i byen af samme navn i provinsen Murcia ved floderne Seguro og Mundo. Klassificeret som Categoria Extro i henhold til de spanske Denominación de Origen-regler; højt værdsatte og dyre ris.
Kan købes: hos spanske importører og i visse helsekost- og delikatesseforretninger. Hvis du ikke kan finde Calasparra. kan de erstattes med gode. italienske risottoris. Tilberedning: koges i 15-18 min., bedst i en stor. lav paellapande uden låg. De skal koge længere end andre slags ris. fordi der til en paella løbende skal tilsættes væske. som fordamper fra den åbne pande. Risene absorberer 3-4 gange deres oprindelige volumen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her