Logo

ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ost: næringsmiddel fremstillet af mælk. Ved fremstilles udfældes mælkens kasein med alene mælkesyre, surmælksoste, eller mælkesyre og osteløbe, lebeoste, hvorefter vallen fjernes ved findeling, formning og evt. presning; myseoste fremstilles ved inddampning af valle, De fleste oste saltes og gennemgår en lagring; ved forskellige enzymers indvirken udvikles herunder de for hver sort karakteristiske smagsstoffer. Jf. blåskimmelost, hvidskimmelost, kitost, smelteost.

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her