Logo

Oregano - en krydderurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Internationalt krydderurt, som vokser vildt i Sydeuropa og Mexico. Den vilde oregano med de små hvide blomster er importeret fra Grækenland i 1974 af Magna Leth, og siden dyrket på Vitskøl Kloster. Hører til timianfamilien og er nært beslægtet med merian. Anvendes frisk og tørret. Smagen er ret gennemtrængende og krydderiet bør tilsættes forsigtigt, i slutningen af tilberedelsen.
Anvendelse: I italiensk pizza, til grillet kød, i visse sauce og spaghettiretter, samt til tomatsalat og i tomatretter m.m.
Lat. Origanum vulgare.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her