Logo

Oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød

Oksekød: 1. hoved; 2. mellemskært; 3. tykkam; 4. tyndbov; 5. mellembov; 6. marvpibebov;

7. forskank; 8. spidsbryst; 9. højreb; 10. tværreb; 11. tykbryst; 12. mellembryst; 13. tyndsteg;

14. tyksteg; 15. slag; 16. klump; 17. halestykke; 18. yderlår; 19. inderlår; 20. hale; 21. bagskank.

 

oksekød: kød af køer, kvier, tyre og stude; har mørkere farve og kraftigere smag end kalvekød. Er efter svinekød den mest anvendte kødsort i Danmark. Hinduer må ikke spise oksekød, jf. Hellige køer.

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her