Logo

Mehosi - syltede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mebosi er en japansk frugt, der har gæret længe sammen med mælkesyrebakterier og havsalt. Mebosi passer godt i saucer, og den sur/søde smag er et alternativ til havsalt. Anvendes til ristaffel, dressings, syltede og kogte grønsager. Fås også i puréform, Mebosi-pasta.
Ingredienser: umeboshi (Prunus mume),   shiso blade (Perilla ocymoides), havsalt.
Netto: 200 g. Mebosi-pasta, netto: 275 g.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her