Logo

Mehosi - syltede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mebosi er en japansk frugt, der har gæret længe sammen med mælkesyrebakterier og havsalt. Mebosi passer godt i saucer, og den sur/søde smag er et alternativ til havsalt. Anvendes til ristaffel, dressings, syltede og kogte grønsager. Fås også i puréform, Mebosi-pasta.
Ingredienser: umeboshi (Prunus mume),   shiso blade (Perilla ocymoides), havsalt.
Netto: 200 g. Mebosi-pasta, netto: 275 g.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvornår kommer der folketingsvalg?



Effektiv reklame - klik her