Logo

Matjessild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Matjessild er særlig fede sild, der er lagesaltet og tilsat krydderier og sukker. Det er under saltningen, at de får den fine smag og rødlige farve. Benævnelsen kommer fra det hollandske "maatjes-haring", der er dannet af ordet "maagd" = pige, "jomfru". Det er ung, ikke kønsmoden sild, jomfrusild, flommesild. Matjessild fås hovedsageligt i fileter, der i sig selv er velsmagende og ikke skal udvandes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her