Logo

Mandelolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Den pressede olie af mandelkærner fra træet Prunus dulcis. Det er en af verdens mest kendte nødder og der skelnes mellem søde og bitre mandler. Mandelolie er dyr og bruges bl.a. i bagværk og visse desserter. Olien bruges også i kosmetik.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?





Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her